Полският министър на отбраната Владислав Кошиняк-Камиш (в центъра) заяви в интервю,

...
Полският министър на отбраната Владислав Кошиняк-Камиш (в центъра) заяви в интервю,
Коментари Харесай

Полша се подготвя за заплаха от война с Русия, заяви министърът на отбраната

Полският министър на защитата Владислав Кошиняк-Камиш (в центъра) съобщи в интервю, че страната му би трябвало незабавно да се приготви за опасността от война с Русия, съобщи ДПА. Министърът съобщи това пред в. „ Супер Експрес “ в отговор на въпрос дали счита за допустимо военното проваляне на Украйна и следващо съветско навлизане на полска територия.

" Очаквам всеки сюжет и се отнасям най-сериозно към най-лошите от тях. Това е задачата на един министър на защитата в обстановката, в която се намираме през днешния ден ", отговори консервативният политик. 42-годишният Кошиняк-Камиш добави, че " не е споделил тези думи просто по този начин ", а ги е решил деликатно.

Министърът съобщи, че подчиненото му ведомство към този момент е почнало съответни стъпки за подготовка за опасността, в това число изследване на пропуските в доставките на въоръжение за армията.

Въпреки че огромните поръчки за въоръжение са доста значими, самостоятелното съоръжение на всеки боец би трябвало да се преглежда също толкоз съществено, сподели той. Кошиняк-Камиш съобщи, че Полша има намерение да играе доста значима роля в общата защита на Европейски Съюз.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР